Gravidhormonerna spökar

Det tror jag iallafall. Min mage är enorm! Jag vet inte hur länge jag kan lyckas dölja det på jobbet, så fort jag har ätit något sväller den upp som en ballong. Och det är lite jobbigt att hela tiden gå och dra in den. 
Förutom det känner jag mig fortfarande som om jag går omkring med ständig PMS. Håret är flottigt, massor med småfinnar i pannan och ett jävla humör.
När ska jag få bli gravidsygg då??

Kommentarer
Postat av: Stina

Snart blir du gravidsnygg... men jag har fortfarande finnjävlar på ryggen, INTE snyggt. Känner mig som värsta tonåringen. Suck. För övrigt gick jag i flera månader o tänkte att "nu måste de väl fatta?" Tyckte att jag såg hur gravid ut som helst, men det dröjde ända till v 18 tills de vågade fråga. Det är ju lite känsligt det där, har en arbetskompis som fått frågan om när det är dags tre gånger, å hon har aldrig varit gravid! Man vill ju inte gärna fråga någon, och så visar det sig att hon bara är lönnfet...

2007-06-13 @ 09:54:28
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: Anna

Stina:
Jag känner mig mer lönnfet än gravid ha ha. Förhoppningsvis går finnarna bort av lite solande. Jag hoppas det iallafall för min rygg är också äckelpäcklig ;)

2007-06-13 @ 09:57:58
URL: http://gravidbloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0